Az én kenderem és a te kendered

Az én kenderem és a te kendered

Hogyan kerülnek be a terpének az emberi szervezetbe?

2024. augusztus 01. - KenderM

A terpének nagyon hasznos és fontos összetevők a kender kannabinoidjai mellett, és azt is megtudtuk, hogy a bizonyos "társas hatás" együttese teszi igazán hasznosság az ember számára a kender összetevőit.

De hogyan jutathatjuk be a szervezetünkbe?

A kannabisz terpénjeit többnyire dohányzás és vaporizálás útján fogyasztják.

A kannabiszvirág (CBD vagy THC) vagy kivonat minden slukkja számos terpént juttat a tüdőbe, amelyek gyorsan bejutnak a véráramba.

Érdekesség, hogy a kannabiszipar modern újításai lehetővé tették, hogy a felhasználóknak többé ne kelljen bizonyos törzsekre támaszkodniuk bizonyos terpének eléréséhez. Több gyártó ma terpénkivonatokat is kínál - amelyek közül sok természetes anyagból, például gyümölcsből van elkülönítve -, ezeket a felhasználók hozzáadhatják kivonataikhoz az élmény módosítása érdekében.

A terpének illékony molekulák, vagyis viszonylag alacsony hőmérsékleten lebomlanak.

Emiatt a vapozás kínálja a legjobb módszert a terpének érintetlen állapotban tartására. A vaporizátorok kondukciós, vagy konvekciós fűtéssel vagy a kettő keverékével működnek, jóval alacsonyabb hőmérsékleten mint amennyi a joint parázsló végén található. Ráadásul a modern vaporizátorok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyetlen értékkel változtassák meg a hőmérséklet beállításait. Mivel a különböző terpének különböző párolgási pontokkal rendelkeznek, ezek az eszközök lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy meghatározott terpéneket célozzanak meg.

vapo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kendert-termesztek-belteren.blog.hu/api/trackback/id/tr2418458655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása