Az én kenderem és a te kendered

Az én kenderem és a te kendered

Kell nekünk a kannabisz legalizáció?

2024. szeptember 16. - KenderM

Egyszerűen kell. 

Jogosan kérded, miért?!

Nos, kell mert inkább egy gyógynövényt szívjunk, -  mégha pszihotróp, akkor is,  -  mint dohányt, Isten tudja milyen kotyvasz liqideket, és a cigiben található egyébb "rászoktató" anyaggal. Kannabisz még nem okozott rákot!! Sőt!! Inkább segít a betegség elviselésében, akár gyógyításában!

No és esélyes, hogy  sok alkoholista is felfogná, nem kell a májat és egyéb szerveket megölni egy kis lazításra vágyva. Kevesebb alkohol fogyna ez tény, (nem örülne  gazdaság), de kevesebb ember verné otthon a családját, kevesebben volnának agresszívek, kevesebb volna a családi tragédia, kevesebb ember menne elvonóra, (szabad helyek maradnának a pszihiátrián), a kannabisz fogyna, nem az alkohol. Míg az alkohol rombol, addig a kannabisz építen. Ha pszihotróp is, de aki szívja, nem lesz agresszív. Minimum nevetgél, vagy elalszik, tehát csendben van. Nincs konfliktus.

Kevesebb, lényegesen kevesebb gyógyszer fogyna. Jön a front, fáj  a fejed, a vérenyomásod ugrál, fájnak az izületeid, a gerinced a napi üléstől, a lábad fáj a napi állástól, végtelen a sor. Nem volna migrén, epilepsziás görcsök csökkennének, az öregek nem az orvosnál állnának sorba, talán több volna  mosoly is. Gyógyszer helyett egy két kis szívás kannabisz, és már boldogság. Fellélegzik a máj, nem kap mérget, fellélegzik az ember, jó a kedve. Csak a megfelelő beviteli módszert kellene megtalálni, és ennyi. Rengeteg betegség meggyógyulna rövidebb, vagy hosszú távon. A gyógyszeripar tajtékzana, tönkre is menne, de az ember megmaradna, rengeteg teher esne le a válláról. A sok rákos beteg könyebben viselné a kemoterápiát, - vagy nem volna rá szüksége - rengeteg ember szabadulna meg a nyugtató függéstől. Ez utóbbi a lakosság 80%-át érintené. Nem kellene altató, - hisz mindeki jó aludna - másnap nem kellene nyugtató, hogy elviseljen egy egész napot kedves embertársai között, el volna üzve a fájdalom. Sorolhatnám.

Kell a kannabisz legalizáció, mint egy falat kenyér!!! 

Nagyapámék nem szedtek gyógyszert, nem éltek full stresszben, bírták a munkát, 80-90 évig éltek. Itták a mákteát, szívták a kendert - minden extra finomítás nélkül, és jól voltak.

Mi ebben a stresszes világban nem nyúlhatunk természetes dologhoz egészsgégünk érdekében, mert ugye tilos a kabítószer kannabisz. Mert még sok esetben a köztudatban ez a hülye elültett kifejezés, és gondolat él. A kannabisz kábítószer. 

Nos nem a "kábítószerség" miatt nincs hazánkban kannabisz legalizáció. Kizárt. Nagyobb az esély, hogy gazdasági és politikai háttér húzódik meg ebben a fájó döntésben.

Mennyi pénztől esne el az állam, ha nem kellene a cigaretta, ha nem kellene az alkohol, és a rengeteg gyógyszernek csak egy része fogyna. Nem ülnének remegve az orvosnál a gyógyszerfüggő emberek, nem kellene elvonókúra, nem kellene befeküdni a pszihiátriára, esélyes,  hogy keveebb rákos beteg volna, és nem kellene őket folyamatosan gondozni.

Nem soroltam fel mindent. Sőt, szinte alig, hogy miért is kellene ez a kannabisz legalizáció olyannyira mint egy falat kenyér?!!

Aki nem tudja, hogy kell, annak hiába írok le oldalakat! Aki tudja, miben tud segíteni a kannabisz, annak nem kellenek oldalak. Annak elég annyi, hogy kell a kannabisz legalizáció, ebben a rossz irányba fordult, majdnem elveszett országban.

pe0e25ca54413c288945f856201465fb8.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kendert-termesztek-belteren.blog.hu/api/trackback/id/tr9418492888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása