Az én kenderem és a te kendered

Az én kenderem és a te kendered

Te tudtad, hogy létezik Ganja párna?

2024. augusztus 05. - KenderM

Ganja, pázsit, legelő, gyep, fűszőnyeg, fű, joint, füves cigi,  spangli, spliff, spongli, marihuána

Mi jut eszedbe? 

Egy francos nagyra, dagadta tömött THC bomba! Ezer névvel, erős THC hatással. Betépés, eufória, sleep, nevetés, ringatózás, marihána érzés, kannabisz mámor, nem érdekel semmi, nyugalom, időkiesés, alvás, sok finom íz, édesség hiány, és édesség falás.

Szóval Ganja párna..neem, nem kannabisszal tömött párna, még köze sincs legelőhöz. Ez egy játék, egy ajándék, egy jó vicc, kényelem. 

Kézműves termék, ami a napokban került elém. Pontosan úgy néz ki, mint egy óriás ganja. Mint egy óriás joint. Egyből az jutott eszembe, kit lephetnék meg vele? Ki ürölne egy jointot szimbolizáló párnának? No én igen. Aztán mindeki magából indul ki, ebből következik  a kijelentésem. 

Nos kérlek  szépen, ilyen párnát lehet kapni! Itt az interneten biztosan. (Ezt magamnak irom, nem a reklám helye)

Gondoplj bele, jön a szülinapod, megkapsz mindent amire vágysz, csak egy kis vicces dolog hiányzik még. No és akkor valamelyik barátod a hónod alá nyom egy pihe-puha párnát, ami egy ganja párna. No ez Flesh! ..és tényleg a neve Ganja Flesh párna. 

Jó vicc, jó ajándék, jó játék!

ganja.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kendert-termesztek-belteren.blog.hu/api/trackback/id/tr1618460953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása